DESPRE DEZVOLTATOR

300 de familii fericite

4

ANSAMBLURI

FINALIZATE

3Z RESIDENCE S.R.L.

3Z RESIDENCE S.R.L. face parte din Grupul de firme „3Z” deţinut integral de oameni de afaceri din România, principala activitate fiind cea de proiectare şi de executie lucrări speciale în domeniul electroenergetic (reţele electrice de înaltă tensiune), lider de piaţă cu lucrari de anvergură în întreaga ţară. De câţiva ani însă, Grupul 3Z şi-a diversificat activitatea, intrând pe piaţa dezvoltărilor imobiliare cu firma 3Z Residence S.R.L.
Până în prezent, 3Z Residence S.R.L. şi Grupul „3Z” a finalizat deja patru proiecte rezidențiale situate în diverse oraşe din ţară: Bucureşti – cartierul aviaţiei, Piatra Neamț – cartier Tei și Romanului Residence şi Iaşi – Tudor Residence. Circa 300 de familii locuiesc deja în apartamentele construite de Grupul 3Z în anii anteriori.
CARMEN SYLVA ROYAL CLASS APARTMENTS va avea 66 de locuinţe structurate pe 3 niveluri, de diferite suprafeţe şi tipuri, cu dotări interne deosebite şi finisaje de lux, premium plus, pentru preferinţele şi cerinţele viitorilor locatari. Pe lângă apartamentele situate pe un singur nivel, de mai multe tipuri, proiectul Carmen Sylva va avea apartamente de tip duplex, cu 2, 3 sau 4 camere şi două penthouse-uri, fiecare cu piscină proprie. Nu vor lipsi spaţiile verzi din curtea interioară şi o piscină cu circuit închis, dedicată viitoarei comunităţi, aflată la ultimul etaj al construcţiei.
„Ansamblul este unul cu adevărat special, care va schimba în bine peisajul urban dintr-o zonă a Bucureştiului foarte importantă din punct de vedere istoric. Și, pentru că numărul de apartamente este unul restrâns şi ne dorim ca viitorii proprietari să aprecieze în mod real CARMEN SYLVA, ROYAL CLASS APARTMENTS, vă informăm că accesul la o întâlnire de prezentare a proiectului se face pe bază de invitație.”, spune Nicuşor Milita, Director vânzări.
+4 (0758) 025 000 Contact Reprezentant vânzări